Nu är vi på plats…

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 15.03.15VÄLKOMNA TILL MIN NYA HEMSIDA!

Och det känns ju hur kul som helst!!!

Det som är kvar att få till här är att försöka få med alla tidigare inlägg. För det är ju alltid roligt att ha med sig historia. Nu ska jag försöka göra mig lite hemmastadd på den här sidan så det blir go with the flow liksom. Semestern har för övrigt börjat för mig och Viktor men pappsen får jobba ett par veckor till. Vi befinner oss på landet i Dalarna och rensar bland lite smått och gott.

Jag ska försöka få på mig mina

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 15.09.05

och träna upp kroppen liten igen. Det inte bara bara att fylla 50 år. Man blir lätt lat – nå jag har blivit det eller har väl haft inflammation i latmasken en och annan gång.

Som sagt Vi hälsar Er Alla hjärtligt Välkomna hit

till vår Nya Hemsida sponsrad av

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 15.13.09

QuickNet

Ha en fin fortsättning på dagen så hörs vi snart igen!

//BeA

Dela på facebook